top of page
Milanka jewelry painting.png

INFO

Milanka Jewelry on yhden naisen koruyritys, jonka päätuotteet eli koivuvaneriset korut on valmistettu lähituotantona: Suunnittelu ja kokoaminen Varsinais-Suomen Kaarinassa, painatus ja laserleikkuu Helsingissä. 

Milankan koivuvanerikoruille on myönnetty

Avainlippu & Design from Finland-tunnukset.

Milankan puisissa koruissa käytetään PEFC- & FSC-sertifioitua suomalaista koivuvaneria ja kuvitus painetaan aikaa kestävillä UV-kovetteisilla musteilla. Tarkemmat tiedot materiaaleista ja valmistusmaista löydät kunkin malliston omalta sivulta.

Milankan puukoruista tekevät erottuvia niiden muotoilu & uniikit kuvitukset, joissa on käytetty koruntekijän ottamia valokuvia Suomen kauniista luonnosta, maalauksista ja piirustuksista. Värimallien värisävyt ja väriyhdistelmät on tarkkaan suunniteltu ja testattu ennen lopullisia tuotteita. 

Hyväntekeväisyys: 
Jokaisesta myydystä BY THE SEA-malliston korusta lahjoitetaan 5% kansainväliselle merensuojeluorganisaatio Sea Shepherd Conservation Society:lle ja jokaisesta myydystä POLKU- ja KOIVU-malliston korusta lahjoitetaan 5% Luonnonperintösäätiölle, joka ostaa lahjoitusvaroin Suomen luonnonalueita ja rauhoittaa ne pysyvästi. 

Milankan koruvalikoimasta löytyy myös pieni vaihtuva BOHO-mallisto, jonka koruissa käytetään pääasiassa tsekkiläisiä ja japanilaisia helmiä, ajoittain myös vintagehelmiä lasista ja akryylistä (alkuperämaa pääasiassa Yhdysvallat, Saksa & Japani) sekä laadukkaita valmiita valikoituja metallikorunosia.
Kaikki metalliosat ovat nikkelivapaita ja suosin metalliosissa  tummumatonta, ruostumatonta, nikkelitöntä, kadmiumitonta ja lyijytöntä terästä.
Teräskoukut ovat Ranskasta tai Kiinasta & muut metalliosat ovat Yhdysvalloista tai Kiinasta 
(riippuen osista). 

Erilaiset personoidut tilaustyöt ovat iso osa Milankaa. Valmistan mielelläni tilaustyökoruja erilaisiin tilaisuuksiin kuten häihin tai kaasolahjoiksi. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä mieluisa koru itsellesi tai läheisellesi. 

Korut toimitetaan kauniissa, FSC®-sertifioidusta pahvista 

valmistetussa lahjarasiassa. Lahjarasia on valmistettu EU:ssa ja rasiassa käytetty liima, paperi ja pahvi
ovat 100 % ympäristöystävällisiä.
Rasian lahjanauha maatuvaa värjäämätöntä juuttinarua. 

Tarvittaessa korut voidaan toimittaa suoraan lahjan saajalle pienen viestin kera. 

Toivon, että viihdyt sivuillani ja löydät jotain mieluisaa itsellesitai läheisellesi. Tuotevalikoimaan pääset täältä.

Y-tunnus: 2979001-8

Ollaan kavereita! Löydät Milankan myös täältä:

roikkuvat%20neli%C3%B6_edited.jpg
Milanka Jewelry Avainlippu koruyritys kotimaista muotoilua finnish design made in finland2
DESIGN FROM FINLAND MILANKA JEWELRY.png
DSC_8137 (2).png
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
milanka jewelry 10.jpg
Copy of Untitled.png
bottom of page