Milanka jewelry painting.png

TILAUSINFO & HOITO-OHJEET

TILAUSINFO

 Voit tilata tuotteita kaupan kautta tai sähköpostitse: milankajewelry(at)gmail.com.

Tilaustyöt otetaan vastaan sähköpostitse.

 

Voit maksaa tilauksesi joko PayPalilla tai tilille.

Jos maksat tilille, saat laskun ja maksutiedot sähköpostiisi heti kun tilauksesi on vastaanotettu, viimeistään 2 työpäivän kuluttua.

 

 Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia tilaamisen kanssa, 
laitathan viestiä milankajewelry(at)gmail.com, kiitos!

TOIMITUSEHDOT & PALAUTUKSET

Toimituskulut Suomessa: 1,85€ riippumatta korujen määrästä. 

Luethan tuotekuvauksen, ennen kuin tilaat tuotteita. 

 

Suurin osa tuotteista tehdään tilauksesta ja postitetaan viimeistään
7 päivän sisällä maksun vastaanottamisesta. 

Toimitusaika on Suomessa normaalisti 2-4 arkipäivää.​​​

Korut toimitetaan lahjarasiassa kirjeenä ja ne voidaan toimittaa myös lahjalähetyksenä pienen viestin kera suoraan lahjan saajalle. 

Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen, otathan ystävällisesti yhteyttä. Lukuunottamatta personoitua tilaustöitä, kaikilla Milankan koruilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Palautettavan tuotteen on oltava alkuperäisessä kunnossa ja käyttämätön. Palauttaja vastaa palautuskuluista. ​

❥ Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

HOITO-OHJEET

Joissain koruissa on hopeoituja & messinkisiä koruosia, jotka saattavat ajan kuluessa tummua. Korut eivät pidä kosteudesta, joten säilytäthän korut kuivassa paikassa. Hopeoidun pinnoitteen altistamista erilaisille aineille kuten ihorasvalle, hiuslakalle ja hajuvedelle kannattaa välttää. Materiaalina messinki patinoituu luonnollisesti ajan kuluessa ja ruostumaton teräs ei tummu. 

 Jokainen koru valmistetaan tarkkaan ja huolella laadukkaista materiaaleista. Jos kuitenkin jostain syystä koru rikkoutuu, tarjoan sille korjauspalvelua, jos vain vastaavia osia on vielä jäljellä. Otathan tällöin yhteyttä. 

Kaikki kuvat & sivuston sisältö © Milanka Jewelry. Kaikki oikeudet pidätetään. 

 

Jos haluat, voit käyttää kuviani sivuillasi/blogissasi, mutta olisin erittäin kiitollinen, jos voisit ilmoittaa siitä sähköpostilla milankajewelry (at) gmail.com