top of page
Milanka jewelry painting.png

TILAUSINFO & HOITO-OHJEET

TILAUSINFO

 Voit tilata tuotteita kaupan kautta tai sähköpostitse: milankajewelry(at)gmail.com.

Tilaustyöt otetaan vastaan sähköpostitse.

 

Voit maksaa tilauksesi joko PayPalilla tai tilille.

Jos maksat tilille, saat laskun ja maksutiedot sähköpostiisi heti kun tilauksesi on vastaanotettu, viimeistään 2 työpäivän kuluttua.

 

 Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia tilaamisen kanssa, laitathan viestiä milankajewelry(at)gmail.com, kiitos!

TOIMITUSEHDOT & PALAUTUKSET

Toimituskulut Suomessa: 2,50€. Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksissa.  Korut toimitetaan lähtökohtaisesti kirjeenä ilman seurantaa. Jos haluat lähetyksen seurannalla, otathan ensin yhteyttä mailitse.

Luethan tuotekuvauksen, ennen kuin tilaat tuotteita. 

 

Suurin osa tuotteista tehdään tilauksesta ja postitetaan viimeistään 7 päivän sisällä maksun vastaanottamisesta. 

❥ Kotimaan lähetykset toimitetaan Postin kautta normaalisti 4 arkipäivässä. Toimitusviivästykset ovat mahdollisia eivätkä ole lähettäjän vastuulla. 

Korut toimitetaan lahjarasiassa ja ne voidaan toimittaa myös lahjalähetyksenä pienen viestin kera suoraan lahjan saajalle. Laita tällöin mailia. 

Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen, otathan ystävällisesti yhteyttä. Lukuunottamatta personoitua tilaustöitä, kaikilla Milanka Jewelryn koruilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Palautettavan tuotteen on oltava alkuperäisessä kunnossa ja käyttämätön. Palauttaja vastaa palautuskuluista. ​

❥ Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

HOITO-OHJEET

Korut eivät pidä kosteudesta, joten säilytäthän korut kuivassa paikassa omassa rasiassaan. Korujen altistamista erilaisille aineille kuten ihorasvalle, hiuslakalle ja hajuvedelle kannattaa välttää.

 Jokainen koru valmistetaan tarkkaan ja huolella laadukkaista materiaaleista. Jos kuitenkin jostain syystä koru rikkoutuu, tarjoan sille korjauspalvelua, jos vain vastaavia osia on vielä jäljellä. Otathan tällöin yhteyttä. 

Kaikki kuvat & sivuston sisältö © Milanka Jewelry. Kaikki oikeudet pidätetään. 

 

Jos haluat, voit käyttää kuviani sivuillasi/blogissasi, mutta olisin erittäin kiitollinen, jos voisit ilmoittaa siitä sähköpostilla milankajewelry (at) gmail.com

bottom of page