top of page
Polulla Milanka Jewelry 2.png

POLKU
korumallisto

Suunnittelin POLKU-malliston kiitollisuudenosoitukseksi ainutlaatuisista elämänpoluistamme. Poluista ennen meitä, jotka kenties helpottavat kulkuamme tänään, sekä vielä syntymättömistä poluista meidän jälkeemme. Me kaikki kuljemme omia polkujamme, kaarrellen eri suuntiin, eri aikaan, mutta olemme silti aina toisiamme lähellä, emmekä koskaan yksin. 

 

Myötätuulia ja luottamusta polullesi, toivottavasti siitä tulee juuri sinun näköisesi. Seuraamalla uteliaisuuttasi, olet aina oikeassa paikassa. 

                                                  

POLKU-malliston koruista tekevät erottuvia niiden muotoilu & uniikit kuvitukset, joissa on käytetty ottamiani valokuvia Suomen kauniista luonnosta, maalauksiani & piirustuksiani.  Värimallien värit ja väriyhdistelmät on tarkkaan suunniteltu ja testattu ennen lopullisia tuotteita. 


Mallisto on valmistettu lähituotantona: korut on suunniteltu ja koottu Kaarinassa ja painettu sekä laserleikattu Helsingissä.  Milankan koivuvanerikoruille on myönnetty Avainlippu & Design from Finland-tunnukset. Puuosat ovat laadukasta PEFC-sertifioitua suomalaista koivuvaneria ja kuvat on painettu aikaa kestävillä UV-kovetteisilla musteilla. Kaikki metalliosat ovat ruostumatonta terästä 316 (alkuperämaa: Kiina). Korut toimitetaan kauniissa FSC-sertifioidussa kartonkisessa rasiassa (alkuperämaa: Tanska).


Jokaisesta Milankan oman verkkokaupan kautta myydystä POLKU-korusta lahjoitetaan 5% Luonnonperintösäätiölle, joka ostaa lahjoitusvaroin Suomen luonnonalueita ja rauhoittaa ne pysyvästi. 
 

Milanka Jewelry kotimaiset korvakorut Finnish Design
Milanka Jewelry Avainlippu .png
DESIGN FROM FINLAND MILANKA JEWELRY.png

KOTIMAAN TOIMITUSKULUT 3.00€
ILMAINEN TOIMITUS YLI 60€ OSTOKSISTA

bottom of page