top of page
roikkuvat%20neli%C3%B6_edited.jpg

BY THE SEA
korumallisto

BY THE SEA-malliston korut ja niiden muodot ovat saaneet inspiraationsa lempipaikastani maailmassa: meren ääreltä. Meren äärellä jokin aina liikahtaa tai asettuu. Meri lumoaa upealla liike- ja äänimaisemallaan. Kuten Tove Jansson sanoittaa ihanasti, meren äärellä: "näkyvyys on vapaa, kaikki on niin kuin olla pitää".  


Merenranta on täynnä aarteita, joista minulle rakkaimmat ovat aaltojen pitkän ajan saatossa silottamat kauniit kivet. Malliston pääosassa ovatkin luonnon muovaamat sileät ja pehmeät muodot. Värimallien värit ja väriyhdistelmät on tarkkaan suunniteltu ja testattu ennen lopullisia tuotteita. 


Mallisto on valmistettu lähituotantona: korut on suunniteltu ja koottu Kaarinassa ja painettu sekä laserleikattu Helsingissä. Puuosat ovat laadukasta PEFC-sertifioitua suomalaista koivuvaneria ja kuvat on painettu aikaa kestävillä UV-kovetteisilla musteilla. Kaikki metalliosat ovat ruostumatonta terästä (alkuperämaa: Kiina). Korut toimitetaan kauniissa FSC-sertifioidussa kartonkisessa rasiassa (alkuperämaa: Tanska). Milankan koivuvanerikoruille on myönnetty Avainlippu & Design from Finland-tunnukset.


Jokaisesta Milankan oman verkkokaupan kautta myydystä BY THE SEA-korusta lahjoitetaan 5% Sea Shepherd Conservation Society:lle, joka on ainoa merensuojeluorganisaatio, joka käyttää suoraa toimintaa ja laivastoa meren villieläinten suojelemiseksi ja laittomien valaspyyntien estämiseksi ja paljastamiseksi.

Milanka Jewelry kotimaiset korvakorut Finnish Design
Milanka Jewelry Avainlippu .png
DESIGN FROM FINLAND MILANKA JEWELRY.png

KOTIMAAN TOIMITUSKULUT 3.00€
ILMAINEN TOIMITUS YLI 60€ OSTOKSISTA

bottom of page